Alle kinderen
vrolijk en blij!

De Stichting

Na het overlijden van Corné, op 23 december 2007, kwam het besef bij de ouders van Corné pas boven van wat zij de afgelopen vijf jaar hadden meegemaakt. De maandenlange verblijven in het kinderziekenhuis, waar naast Corné nog zoveel andere zieke kinderen zo hard moesten vechten tegen hun ziekte. Als ouders snijdt dit dwars door je ziel. Kinderen horen daar niet te liggen, horen dit niet mee te maken. Alle kinderen horen eigenlijk toch gewoon vrolijk en blij te zijn.

Toen de zorg voor Corné wegviel, kwam bij zijn ouders het idee om met de ‘extra tijd’ die zij nu ineens hadden een stichting te beginnen. Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen die het (door ziekte) moeilijk hebben, al is het maar voor even, vrolijk en blij te laten zijn.

Het bestuur van de stichting is naast de ouders van Corné inmiddels uitgegroeid tot zeven zeer fanatieke en enthousiaste personen, die zich met hart en ziel inzetten voor dit doel.

Het bestuur
Het bestuur van de stichting bestaat uit vijf gedreven mensen die zich continu inzetten voor het goede doel.

Erwin de Groot
voorzitter, Vader van Corné,
oprichter van de stichting

Mijn naam is Erwin de Groot. Ik ben de vader van Corné en samen met mijn vrouw oprichter van de stichting. Ik ben getrouwd met Corine en samen hebben wij vijf zoons en één dochter.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als directeur van een twee tal bedrijven. Na het overlijden van Corné heb ik me ingezet om mijn idee om een stichting op te zetten die Corné zijn naam draagt waar te maken. Het voorzitterschap van deze stichting doe ik samen met een enthousiast team van zeer betrokken bestuursleden en gezamenlijk hebben wij SKVC tot een prachtige stichting weten te maken.

Rienk Boeve
penningmeester

Mijn naam is Rienk Boeve.
Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en een hond.

In het dagelijks leven ben ik directeur grootaandeelhouder bij
een Registeraccountant, Bedrijfs,- en Belastingsadviseurs bedrijf
te Nunspeet.

Hobby’s; mijn hele vrije tijd gaat op aan sociaal en verenigingswerk.

Jeanette Beelen
secretaris

Ik ben Jeannette Beelen, getrouwd met Andries en wij hebben twee zonen.

Wij hebben een autobedrijf en daar ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de boekhouding. Mijn hobby´s zijn tennissen, lezen en tuinieren.

Vanaf de oprichting van de Stichting ben ik er bij betrokken en neem sindsdien het secretariaat voor mijn rekening. Het geeft mij heel veel voldoening om samen met een enthousiaste groep mensen kinderen een blij moment te kunnen geven.

Jolanda Pieltjes
bestuurslid

Hallo, ik ben Jolanda Pieltjes. Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben we 3 kinderen, 1 dochter en 2 zonen. 2½ dag per week werk ik als logopediste op een SBO-school in Nunspeet.

Mijn grootste hobby is sport: hardlopen, mountainbiken, spinnen, tennissen en kick-fun. Daarnaast houd ik van lezen, muziek, eten met vrienden, gezellig thuis zijn met mijn gezin, Frans leren en natuurlijk dingen doen voor de SKVC!

Vanaf 2009 ben ik bestuurslid van de SKVC. Een hele mooie, dankbare en soms ook emotionele taak. Ik doe dit werk met heel veel plezier en ik hoop het ook nog lang te blijven doen!

Nicole van Tienhoven
bestuurslid

Hoi, ik ben Nicole van Tienhoven. Ik woon samen met Remco en samen hebben we een prachtige dochter Saar en twee eigenwijze katten Sheriff en Guus.

In het dagelijkse leven ben ik grafisch ontwerper, en eigenaar van een creatief reclamebureau.

Via mijn reclamebureau ben ik in aanraking gekomen met SKVC. Hierdoor ben ik gevraagd om in het bestuur te komen. Ik voel me bevoorrecht dat ik mag meehelpen kinderen blij te maken!

Vrijwilligers
De stichting krijgt ook nog hulp van een groep vrijwilligers die zich continu inzetten voor het goede doel.

Jaarverslag
Download hier het jaarverslag 2022