Alle kinderen
vrolijk en blij!

Hartverwarmende reacties over enkele blije momenten van de afgelopen jaren!

Met Kukeluusjes van Corné willen wij kinderen helpen die niet leven in ‘normale’ omstandigheden. Kinderen die ernstig en langdurig ziek zijn waardoor ze allesbehalve een vrolijk en blij leven leiden. Helaas komt dit te vaak voor.

Wij, als stichting, gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk van deze kinderen op bepaalde momenten toch enigszins vrolijk en blij te laten zijn. Help ons dit doel te realiseren en steun onze stichting.

Hallo Meneer/Mevrouw,

 Ik kreeg net een pakketje met allemaal lekkere dingen en waardebonnen. Ik wil u daar heel erg voor bedanken. Mijn zus pakte het pakketje aan en was heel verbaast en wist even niets te zeggen.
Ik vond het echt heel erg leuk!

Gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
Groetjes


Goedemorgen, 

Vanmorgen kwam iemand van stichting kukeluusjes van Corne bij ons een kerstpakket bezorgen. Helemaal verbaasd heb ik het pakket aangenomen niet helemaal snappend waar dit vandaan kwam. Na even gekeken te hebben op jullie website is het kwartje gevallen! 
Iemand heeft ons hier voor op gegeven. Geen idee wie, maar ’t feit dat jullie dit doen en kinderen en hun ouders op deze manier een hart onder de riem willen steken is geweldig!

Ontzettend bedankt, we zullen er zeker van genieten!

Goede feestdagen toegewenst en we hopen dat jullie nog lang kinderen en hun ouders op deze manier kunnen steunen! Hartelijke groeten

 

 

Hallo allemaal,

Wij willen eigenlijk iemand persoonlijk heel hartelijk bedanken, maar we hebben geen idee bij wie we moeten zijn… Daarom dus toch maar een algemene mail, in de hoop dat we diegene treffen naar wie we onze dank willen overbrengen!

 

We zijn opgegeven bij ‘Stichting “Kukeluusjes” van Corné; alle kinderen weer vrolijk en blij’ (voor degenen die dit niet kennen: kijk op www.skvc.nl, doen hoor!!!). We kregen een mand met ontzettend leuke spulletjes erin, en een waardebon om samen met de kinderen een uitgebreid dagje naar de Eemhof te gaan!

 

We waren er toch echt wel even stil van dat Marjon en Gerco zomaar iets leuks bezorgd kregen, omdat deze stichting iets wilde doen omdat we een moeilijke tijd achter de rug hebben. Daarom willen we ook stichting “Kukeluusjes” heel hartelijk bedanken voor hun inzet, omdat ze er alles aan doen om kinderen die verdriet of pijn hebben weer enigzins vrolijk en blij te laten zijn. We wensen hen van harte Gods hulp en nabijheid toe, en Gods zegen in alles wat ze nodig hebben om dit te kunnen blijven doen!

 

We zullen ongetwijfeld ontzettend van ons uitje gaan genieten, en willen daarom degene die eraan gedacht heeft om ons hiervoor op te geven van harte bedanken, het geeft een ontzettend warm en fijn gevoel dat iemand zoiets voor je doet.

 

Hartelijke groeten

 

 

Lieve Mensen van Stichting Kukeluusje,

Wat toevallig dat je een briefje bij had gevoegd met de vraag of ik wat foto’s op kon sturen. Ik had namelijk gevraagd aan degene die alles kwam afleveren bij ons, of jullie dat leuk zouden vinden. Afgelopen donderdag zijn we naar de Efteling geweest, Joshua had nog vakantie en we wisten dat het in Kaatsheuvel droog zou zijn. En dat dan ook het restaurant open was.

We moesten wel vroeg weg, maar de kinderen vonden het heerlijk. We hadden niet verteld waar we naar toe zouden gaan. Dus Joshua en Naema waren behoorlijk aan het raden, hahaha. Maar toen we in de buurt kwamen probeerde Joshua het te lezen vanaf de borden, wat ook lukte. Nou toen hebben we 3 gillende kids in de auto gehad, omdat ze zo blij waren dat we naar de Efteling gingen, dat was zo mooi.

We hebben daar echt een geweldige dag gehad, we hebben heel veel kunnen doen. Het sprookjesbos was voor de kinderen helemaal geweldig, we hebben ook een show gezien daar met de figuren van het sprookjesbos (wat ook op de tv is) en dat vonden ze geweldig. En dat was leuk want ’s avonds toen we gingen eten waren die figuren er ook. En dat restaurant was echt super!!!

De kinderen hebben daar zo genoten, ze mochten alles, er was een apart kinderbuffet waar ze van alles mochten pakken. Er was een nanny bij die het in de gaten hield, ze mochten gewoon door het restaurant lopen, en de figuren waren er ook, zingen en dansen was aan de orde de hele avond. En de kids vonden het super. 

Ik heb de kids zo zien genieten, samen met mijn man. Dit was echt geweldig. We hebben Joshua uitgelegd van wie hij en zijn zusjes de cadeautjes had gekregen, en ook het dagje naar de Efteling. Helemaal snapte hij het niet, maar hij had wel tranen in zijn ogen omdat hij het heel lief vond.

De cadeautjes vonden ze ook helemaal geweldig, ze waren zo verrast dat ze dat zomaar kregen, dat was echt super om te zien.

Lieve mensen, we willen jullie ontzettend bedanken voor alles, zeker voor die superdag die we hebben gehad, het was echt geweldig!! De tijd ging gewoon te snel hahha. Ontzettend bedankt!!!

Veel liefs, en succes met alles wat jullie doen, ik heb het verhaal op de site gelezen, wat ontzettend zeg, ik werd er stil van. Groetjes

Dag lieve mensen van stichting kukeluusjes,

Wat was Alderick gisteren enorm verrast toen hij uit bed zo’n enorm mooi ‘kerstpakket’ zag staan op tafel. Toen ook nog die bon van de intertoys, waar hij vandaag een mooie doos lego voor heeft gekocht!

Hij vraagt telkens aan ons van wie het dat toch zomaar heeft gekregen en vind het ook heel bijzonder.

Wij als ouders waren perplex, dat zoiets ‘zomaar’ wordt bezorgd.
We hebben er geen woorden voor, maar het doet ons als gezin in deze moeilijke tijd heel erg goed.

Heel hartelijk dank! !! Heel veel succes nog en dat jullie nog veel kinderen blij mogen maken net als Alderick!

Hartelijke groeten

 

 

Goedenavond,

We weten niet wie ons opgegeven heeft naar wij willen jullie hartelijk bedanken voor het mooie kerstgeschenk! Het heeft ons goed gedaan!

Hartelijke groet

Beste mensen,

We waren stomverbaasd dat er één dag voor kerst, een vriendelijke man een dienblad met lekkere dingen bij ons voor de deur stond!. U bent vast bij het verkeerde adres….zeiden we…..

We waren nog verbaasder dat er voor de kinderen een fijne cadeaubon in zat! 

We willen de stichting hier hartelijk voor bedanken! Ook degene die ons opgegeven heeft(geen idee wie..) Het doet je goed als er op zo’n manier wordt meegeleefd!

Een hartelijke groet