PV van B&C groep schenkt € 1.000

aan Stichting ‘Kukeluusjes van Corné’

 

Op 3 april heeft Nicolien Zoetebier, namens de PV van de B&C Groep, een cheque uitgereikt aan de stichting ‘Kukeluusjes van Corné’. Edwin de Groot (oprichter en voorzitter) heeft deze cheque dankbaar in ontvangst genomen waarbij hij aangaf met dit bedrag weer veel kinderen blij te kunnen maken.

 

Ieder jaar kiest de personeelsvereniging van de B&C Groep een lokaal goed doel en dit jaar was de keuze gevallen op de stichting ‘kukeluusjes van Corné’. Een stichting die als doel heeft kinderen te helpen die ernstig en langdurig ziek zijn door een lach op hun gezicht te toveren.

 

Foto gemaakt door: RTV Nunspeet

Een blij moment voor de Kukeluusjes van Corné

 

Uit handen van Gerben Groeneboer van GF Piping Systems Nederland heeft Erwin de Groot (oprichter en voorzitter) een prachtige cheque mogen ontvangen.

 

Kinderen horen niet lange tijd in het ziekenhuis te liggen!

 

Toch is dit voor veel kinderen de realiteit. Zo ook voor Corné, die na een lang ziekbed op 23 december 2007 overleed. Bij de ouders van Corné sneed het zien van al die zieke kinderen dwars door hun ziel, dé reden voor de oprichting van de Kukeluusjes van Corné (SKVC).

 

De SKVC zet zich in om kinderen die het moeilijk hebben op te vrolijken en blij te maken, al is het maar voor even. Een erg mooi initiatief, waar GF Piping Systems Nederland graag een bijdrage aan leveren.

Eindejaarsgift voor St. Kukeluusjes van Corné

 

Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft een cheque van 500 euro overhandigd aan Stichting Kukeluusjes van Corné. Al zo’n tien jaar maakt het verhuisbedrijf een eindejaarskaart in eigen beheer wat een financiële besparing oplevert. Traditioneel gaat het vrijgemaakte geld als gift naar een goed doel. Voor 2018 is gekozen de gift, in de vorm van een cheque, te overhandigen aan  Erwin de Groot van Stichting Kukeluusjes van Corné.

 

Mondial Kattenberg Verhuizingen wil goede doelen, zoals Stichting Kukeluusjes van Corné, graag onder de aandacht brengen. Zij moeten het hebben van giften en donaties waardoor alle (redactionele) aandacht van belang is. Stichting Kukeluusjes van Corné bezorgt kinderen een moment van blijdschap. Het doel is om zo veel mogelijk kinderen die het (door ziekte) moeilijk hebben, al is het maar voor even, vrolijk en blij te laten zijn.

Stichting Kukeluusjes van Corné • Copyright 2018. All Rights Reserved •  NIOR ontwerp en realisatie