Hartverwarmende reacties over enkele blije momenten

van de afgelopen jaren!

Beste stichting Kukeluusjes van Corné,

 

Vandaag hebben wij via jullie stichting een prachtig speeltoestel met glijbaan mogen ontvangen voor onze kleine meid Noa.

Wat was ze blij toen ze het grote cadeau in haar tuin zag staan. Ze is pas 2,5 jaar, maar stond te gillen

als een echte grote meid en te trappelen met haar benen van opwinding. Hier gaat ze heel veel plezier aan beleven!

Bedankt! Bedankt! Duizend maal dank!

 

Groetjes,

Jeroen, Lieke en Noa

 

Hallo Meneer/Mevrouw,

 

Ik kreeg net een pakketje met allemaal lekkere dingen en waardebonnen. Ik wil u daar heel erg voor bedanken.

Mijn zus pakte het pakketje aan en was heel verbaast en wist even niets te zeggen. Ik vond het echt heel erg leuk!

 

Gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 

Groetjes,

Jannie Drost

Goedemorgen, 

Vanmorgen kwam iemand van stichting kukeluusjes van Corne bij ons een kerstpakket bezorgen. Helemaal verbaasd heb ik het pakket aangenomen niet helemaal snappend waar dit vandaan kwam. Na even gekeken te hebben op jullie website is het kwartje gevallen! Iemand heeft ons hier voor op gegeven. Geen idee wie, maar 't feit dat jullie dit doen en kinderen en hun ouders op deze manier een hart onder de riem willen steken is geweldig!

Ontzettend bedankt, we zullen er zeker van genieten!
Goede feestdagen toegewenst en we hopen dat jullie nog lang kinderen en hun ouders op deze manier kunnen steunen!

Hartelijke groeten,
Eric & Rineke, Nadia Zoet

Hallo allemaal,

Wij willen eigenlijk iemand persoonlijk heel hartelijk bedanken, maar we hebben geen idee bij wie we moeten zijn... Daarom dus toch maar een algemene mail, in de hoop dat we diegene treffen naar wie we onze dank willen overbrengen!

 

We zijn opgegeven bij 'Stichting "Kukeluusjes" van Corné; alle kinderen weer vrolijk en blij' (voor degenen die dit niet kennen: kijk op www.skvc.nl, doen hoor!!!). We kregen een mand met ontzettend leuke spulletjes erin, en een waardebon om samen met de kinderen een uitgebreid dagje naar de Eemhof te gaan!

 

We waren er toch echt wel even stil van dat Marjon en Gerco zomaar iets leuks bezorgd kregen, omdat deze stichting iets wilde doen omdat we een moeilijke tijd achter de rug hebben. Daarom willen we ook stichting "Kukeluusjes" heel hartelijk bedanken voor hun inzet, omdat ze er alles aan doen om kinderen die verdriet of pijn hebben weer enigzins vrolijk en blij te laten zijn. We wensen hen van harte Gods hulp en nabijheid toe, en Gods zegen in alles wat ze nodig hebben om dit te kunnen blijven doen!

 

We zullen ongetwijfeld ontzettend van ons uitje gaan genieten, en willen daarom degene die eraan gedacht heeft om ons hiervoor op te geven van harte bedanken, het geeft een ontzettend warm en fijn gevoel dat iemand zoiets voor je doet.

 

Hartelijke groeten van Hanneke, Marjon & Gerco.

Eigenlijk is het helemaal niet bijzonder om in deze periode met een tas van Intertoy’s over straat te gaan, alles staat op dit moment in het teken van de goed Heiligman. Maar als ik voor de St. kukeluusjes op pad ben geeft dat toch een heel ander gevoel. Het is natuurlijk geweldig om een kind blij te maken met een cadeautje maar de reden is natuurlijk minder geweldig.

 

Vanochtend ben ik bij Noah Riemersma geweest een jochie van vier jaar met leukemie, hij kreeg een Wii. Helemaal geweldig natuurlijk, maar wat moet je met een zware doos, waarvan je nog niet het besef hebt van wat erin zit, terwijl je broertje van anderhalf een doos duplo krijgt? Het is mooi te beseffen dat jonge kinderen nog geen enkel besef hebben van de prijs van een cadeau: als je er maar direct mee kunt spelen! Als straks de Wii geïnstalleerd is, zal Noah ongetwijfeld nog vele uurtjes zoet zijn, maar vooral eerst moest de duplo brandweerauto in elkaar gezet worden.

Vandaag richting Dronten naar Anouk Boersema, Anouk zit in een aangepaste rolstoel en kan niet praten, stoot klanken uit die haar ouders begrijpen. Maar dat we Anouk vandaag blij gemaakt hebben met een cap voor het paardrijden had iedereen kunnen zien! Nu kan ze paardrijden met haar eigen cap op!!! Tot nu toe werd de cap van de manege geleend. Het paardenschilderijtje en het ringetje met een hoefijzer was ook helemaal te gek.

 

Anouk’s broertje had geholpen met het uitpakken van de cadeautjes en er helemaal niet op gerekend dat hij ook iets kreeg. De doos technisch LEGO kwam als een verrassing, hij was er erg blij mee.

 

Als je naar huis rijdt, beseft je dat je niet alleen kinderen blij maakt, maar een heel gezin een gelukkig moment geeft, bijzonder is dat je daar deel van uit mag maken.

Lieve Mensen van Stichting Kukeluusje,

 

Wat toevallig dat je een briefje bij had gevoegd met de vraag of ik wat foto's op kon sturen. Ik had namelijk gevraagd aan degene die alles kwam afleveren bij ons, of jullie dat leuk zouden vinden.

 

Afgelopen donderdag zijn we naar de Efteling geweest, Joshua had nog vakantie en we wisten dat het in Kaatsheuvel droog zou zijn. En dat dan ook het restaurant open was.

 

We moesten wel vroeg weg, maar de kinderen vonden het heerlijk. We hadden niet verteld waar we naar toe zouden gaan. Dus Joshua en Naema waren behoorlijk aan het raden, hahaha. Maar toen we in de buurt kwamen probeerde Joshua het te lezen vanaf de borden, wat ook lukte. Nou toen hebben we 3 gillende kids in de auto gehad, omdat ze zo blij waren dat we naar de Efteling gingen, dat was zo mooi.

 

We hebben daar echt een geweldige dag gehad, we hebben heel veel kunnen doen. Het sprookjesbos was voor de kinderen helemaal geweldig, we hebben ook een show gezien daar met de figuren van het sprookjesbos (wat ook op de tv is) en dat vonden ze geweldig. En dat was leuk want 's avonds toen we gingen eten waren die figuren er ook. En dat restaurant was echt super!!!

 

De kinderen hebben daar zo genoten, ze mochten alles, er was een apart kinderbuffet waar ze van alles mochten pakken. Er was een nanny bij die het in de gaten hield, ze mochten gewoon door het restaurant lopen, en de figuren waren er ook, zingen en dansen was aan de orde de hele avond. En de kids vonden het super. Ook Salome de kleinste vond het helemaal geweldig.

 

Ik heb de kids zo zien genieten, samen met mijn man. Dit was echt geweldig. We hebben Joshua uitgelegd van wie hij en zijn zusjes de cadeautjes had gekregen, en ook het dagje naar de Efteling. Helemaal snapte hij het niet, maar hij had wel tranen in zijn ogen omdat hij het heel lief vond.

 

De cadeautjes vonden ze ook helemaal geweldig, ze waren zo verrast dat ze dat zomaar kregen, dat was echt super om te zien.

 

Lieve mensen, we willen jullie ontzettend bedanken voor alles, zeker voor die superdag die we hebben gehad, het was echt geweldig!! De tijd ging gewoon te snel hahha. Ontzettend bedankt!!!

 

Veel liefs, en succes met alles wat jullie doen, ik heb het verhaal op de site gelezen, wat ontzettend zeg, ik werd er stil van.

 

Groetjes,

Ruben, Abigail, Joshua, Naema en Salome van Dijk

Dag lieve mensen van stichting kukeluusjes,

 

Wat was Alderick gisteren enorm verrast toen hij uit bed zo'n enorm mooi 'kerstpakket' zag staan op tafel. Toen ook nog die bon van de intertoys, waar hij vandaag een mooie doos lego voor heeft gekocht! Hij vraagt telkens aan ons van wie het dat toch zomaar heeft gekregen en vind het ook heel bijzonder.

 

Wij als ouders waren perplex, dat zoiets 'zomaar' wordt bezorgd. We hebben er geen woorden voor, maar het doet ons als gezin in deze moeilijke tijd heel erg goed. Heel hartelijk dank! !!

 

Heel veel succes nog en dat jullie nog veel kinderen blij mogen maken net als Alderick!

 

Hartelijke groeten,

Familie Kreeft

Goedenavond,

We weten niet wie ons opgegeven heeft naar wij willen jullie hartelijk bedanken voor het mooie kerstgeschenk! Het heeft ons goed gedaan!

Hartelijke groet,
Rijk, Diana en Jan Roozeboom

Beste mensen,

 

We waren stomverbaasd dat er één dag voor kerst, een vriendelijke man een dienblad met lekkere dingen bij ons voor de deur stond!. U bent vast bij het verkeerde adres....zeiden we.....

We waren nog verbaasder dat er voor de kinderen een fijne cadeaubon in zat!

 

We willen de stichting hier hartelijk voor bedanken! Ook degene die ons opgegeven heeft(geen idee wie..) Het doet je goed als er op zo'n manier wordt meegeleefd!

 

Een hartelijke groet: Wifred, Jenneke, *, Boaz, Sarah en Rhodé

Wat waren Iris en Jara verrast toen ze allebei een geweldig kado kregen! De meiden hebben er de hele dag meegespeeld en zullen er nog heel veel speelplezier van hebben.

 

Iris had het de afgelopen tijd een beetje moeilijk en hier werd ze echt superblij van.

 

Nogmaals: Heel, heel erg bedankt!

Wat zijn ze toch mooi!! iedere keer als ik ze zie wordt ik weer blij!!Een bezoek lijkt ons erg leuk zodat we jullie persoonlijk kunnen bedanken, dat zouden wij graag willen doen! Groetjes,Meral Maas

Stichting Kukeluusjes van Corné • Copyright 2018. All Rights Reserved •  NIOR ontwerp en realisatie